9. marraskuuta 2013

Miss Syyskuu

Tämän vuoden tammikuussa tuli kyselyä HESY:ltä ensi vuoden kalenterista. Minähän pistin viestiä, että Nelly on vapaaehtoinen! Syyskuun lopussa oli kuvaukset ja viime viikolla tipahti valmis kalenteri postista. HESY:n kalenteri on siis seinäkalenteri, jossa joka kuussa esitellän yksi eläin, jonka HESY on pelastanut ja ohjannut uuteen kotiinsa viettämään onnellisempaa elämää.


Päätettiin ottaa Nellylle kuvausrekvisiitaksi sen oma reppu, jotta se hieman erottuisi muiden koirien kuvista. Se myös viittaa meidän vapaa-ajanviettotapaan. Hänestä tuli Miss Syyskuu! Kalenterissa on kyllä koko lemmikkieläinten lajikirjo; on koirasta kissaan, kaniin, rottaan ja vesikilpikonnaan.

HESYn vuoden 2014 kalenterin voit tilata tästä osoitteesta. Hinta on 10e ja tuet sillä kotimaista eläinsuojelutyötä. Kalenterin takasivulla infotaankin, että kodittomien eläinten auttamiseen kuluu noin 500 000 euroa vuodessa, ja kaupungin ja valtion avustukset kattavat kustannukset vain kahden viikon ajalta vuodessa. Loput 50 viikkoa HESYn on rahoitettava itse. Tänä vuonna aika moni kaveri ja läheinen taitaa saada joululahjapaketissaan myöskin tämän kalenterin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti