22. lokakuuta 2013

Rytkyotsikko

En oikeen tiedä että oliko mun tarkoitus tähän blogiin edes postata mitään päivän asu-tyyppisiä postauksia, mutta koska oon ensinnäkin tosi laiska kuvailemaan tai edes koostamaan mitään järkeviä asuja, niin ehkä nää sit saa olla tällaisia harvinaisia herkkuja. :D

Tässä kuitenkin vähän rytkyasioita! Viime viikolla kävin vierailemassa Skopunktenissa talvikenkien toivossa ja sellaisethan löytyi! Eli allaolevat lämminvuoriset mokkasiinit lähti mukaan 39,90e hintaan. Noi on niin supersöpöt. :---)


Siis ah, mikä muotibloggaajan kuvanlaatu! ... not.

No, anyways:

Kaulahuivi on Toinen Kierros-kirppikseltä Tapiolasta, hintaa taisi olla huimat 1,5e.
Takki on Fjällrävenin Greenland Wms Parka, väri dark olive. Tämän ostin jo viime vuonna, ovh tälle takille on noin 329e. En itse maksanut tästä ihan yhtä paljoa, mutta vaikka on kyseessä ihan sikatyyris takki, niin ajattelin nyt kerrankin sijoittaa laatuun ja kestävyyteen enkä H&M:n rytkyvillakangastakkeihin jotka ei kestä edes sitä paria vuotta. Tää varmasti kestää noin ikuisuuden.
Laukku on Glitteristä pari vuotta sitten, hintaa taisi olla 19e.
Housut on viime viikolla Nelly.comista saapuneet Piecesin Just Jute-farkkulegginssit.
Ja kengät sitten tosiaan ylläolevat, Skopunktenista.

Nää kuvassa olevat takki, huivi ja laukku on ihan mun luottorytkyjä, harvoja päiviä näin viileillä säillä kun kaks ekana mainittua ei oo päällä. Sit kun puskee kunnon pakkaset ni on Fjällrävenin untuvatakin vuoro!

1 kommentti: